Mit Uno-X

Nye Svanemærkede vaskehaller

I disse år er vi i gang med at forny vores vaskehaller. Opdateringen betyder hurtig og effektiv vask for dig, men der er også fordele for miljøet. De nye vaskehaller er nemlig Svanemærkede.

Vask nemt og billigt Vask nemt og billigt
Vask med appen Vask med appen
Vælg mellem enkeltvask og abonnement Vælg mellem enkeltvask og abonnement
Skån miljøet under vask Skån miljøet under vask
Vaskeprogrammer ​til dine behov

Vaskeprogrammer ​til dine behov

Sommetider skal din bil have en hurtig omgang, mens den andre gange trænger til ekstra omsorg. Vi har et vaskeprogram til begge behov – og et midt imellem.

Brug app i vaskehallen

Brug app i vaskehallen

Har du Uno Uno-X appen, kan du blive i bilen, mens du vasker. Du kan nemlig vælge program, betale og sætte vask i gang via appen.

Alle vores nye vaskehaller​ er Svanemærkede

Alle vores nye vaskehaller​ er Svanemærkede

Vores nye vaskehaller er udstyret med et biologisk vandrensningsanlæg, der nedbryder kemikalier, så de ikke længere ender i kloakken. De bruger desuden langt mindre vand pr. vask end tidligere. Svanemærket stiller også krav til, hvilke kemikalier vi må bruge i vaske- og plejemidler.

 

  • Biologisk vandrensningsanlæg renser og genbruger vandet​
  • Vandforbrug på kun 15-30 liter pr. vask. I stedet for 150 liter​
  • Rensning af vand for metaller​
  • Kemikaliekrav til vaske- og plejemidler

​Få svar på ​dine spørgsmål

​Få svar på ​dine spørgsmål

​Du kan få fat i os på telefon, e-mail og chat på hverdage mellem kl. 08-16. Uden for åbningstiden kan du ringe til vores telefonvagt. 

 

Vi reserverer et beløb på op til 1.200 kr. Når du benytter MasterCard, debetkort, udenlandske kort, betalings app, kontaktløs betaling, MobilePay, Forbrugsforeningen, samt Uno-X appen. Beløbet varierer alt efter saldo på din konto. Reservationen forsvinder lige så snart din tankning bliver registeret på din bankkonto.